Västerbergslagens släktforskare

Släkt- och hembygdsforskare med intresse för Västerbergslagen

Släkforskarkafé

Lördagen den 9 november har vi släktforskarkafé i vår lokal på Östra Storgatan 30, Ludvika kl 10 – 14, ta med dig vänner och bekanta som inte provat på denna trevliga sysselsättning eller kom och ta en fika och träffa andra släktforskare.

Höstmöte/halvårsmöte den 17 oktober

Torsdagen den 17 oktober hålls föreningens höstmöte/halvårsmöte kl. 18.30 i ABF:s vardagsrum, Köpmansgatan 1, Ludvika. Beslut om medlemsavgift för 2020 och förslag till budget. Medverkan av författaren och släktforskaren Ulf Berggren som talar om Smeder och smedforskning. Han har skrivit släktforskarförbundets handbok ”Smedforska. Hur jag finner brukssmederna i släkten”.

Utflykt till Dalregementets museum på Rommehed den 5 oktober

Lördagen den 5 oktober besöker vi Dalregementets museum på Rommehed, exercisplats mellan 1796 – 1908. Vi får träffa rotebonden, karolinen, soldathustrun, soldater och officerare i fredstid. Vi samåker från Mossplan, Ludvika kl. 10.00. Guidning beställd till kl. 11.00. Kostnad 30 kr/person + guidning 500 kr som vi delar. Max. antal personer 20 st så först till kvarn ……. Sista anmälningsdag 28 september på tel. 073-829 98 78 eller e-post till: bransell@outlook.com

På hemvägen besöker vi Murboannas café. Meddela om Du vill följa med dit och om Du bara vill ha kaffe eller även äta något.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén